CAMPANYA 2024

respectam.pallarssobira.cat

CAMPANYA 2024

Punts liles

Els “Punt lila” són espais d’informació i assessorament sobre violències sexuals i lgbtifòbiques. En aquests espais també s’informa i acompanya a les possibles víctimes seguint un protocol establert emmarcat dins la Campanya Només Sí és sí. Respecta’m. Funcionen també com a mesura dissuasiva de possibles agressions sexuals i són viscuts com a espais segurs per a les noies i dones que assisteixen a la festa.

Punts liles de Rialp i Llavorsí

Pulseres, gots i xapes amb el lema "Diem Prou"

Amb els punts liles, aconsegueix diversos materials per a la concienciació i sensibilització de les violències masclistes.

 

  • Pulseres: Amb el lema: “El Pallars Sobirà rebutja les violències masclistes. Diem Prou!”

  • Gots: Amb el lema “Només Si és Si”

  • Xapes: Amb el lema “Prou!” les podeu adquirir als punts liles i als ajuntaments de la comarca.

 

 

Descarrega el manifest de la Campanya

I llegeix-lo a la teva Festa Major o Acte! Si vols el pots descarregar en mp3

Vols gots per a la teva Festa?

Tenim gots reutilitzables de la campanya mida gran i ample que pots demanar a la deixalleria. Recorda que s’han de tornar nets.

Fem difusió a les xarxes #NomesSiesSi

Col·laboreu a donar difusió a la campanya, amb fotos i missatges a Instagram, facebook, Twitter amb l’etiqueta #NomesSiesSi

Registreu els casos que hagueu detectat a la vostra festa

Descarregueu i imprimiu el full de registre (en format XLS o PDF) abans de la festa, anoteu els incidents al full i envieu una foto o el document per email a arubio@pallarssobira.cat

Recursos de la campanya per comissions de festes

Descarrega't cartells de la campanya

Trobareu diversos cartells amb missatges per festes lliure de sexisme i LGBTIfòbia

Descarrega't pistes d'àudio NO sexistes

Inspirats i amb la col·laboració de Joventut de la Pobla de Segur

l’Equip de la Tampanada Ràdio han preparat pistes d’àudio amb frases amb missatges de la Campanya i el Manifest perquè les pogueu fer sonar a la vostra Festa Major!

Descarrega't el logo de la Campanya

Trobareu dues carpetes amb el logo en diversos colors, en un cas optimitzat per publicar a webs i xarxes i en l’altre optimitzat per imprimir.

Descarrega't el protocol d'actuació

Trobareu protocol d’actuació en cas d’Assetjament o abús sense consentiment  i/o  en cas d’ Agressió amb violència i/o intimidació. Si heu tingut casos registreu-los amb aquest registre (XLS / PDF) i envieu-lo per email a arubio@pallarssobira.cat

La vostra col·laboració és imprescindible!

Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes!

Aquesta iniciativa esta impulsada per tots els Ajuntaments del Pallars Sobirà amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere amb la coordinació tècnica del SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones) i el suport de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà i el suport de comissions de festes i altres entitats de la comarca.

Posa’t en contacte amb nosaltres i adheriu-vos-hi!  siad@pallarssobira.cat // 973620107