#25N Sobirà

Novembre de sexualitats i relacions sanes al Pallars Sobirà

 

Consulta el programa d'activitats

Agenda d’activitats

Consulta totes les activitats relacionades amb el 25N al Pallars Sobirà

Presentació

El proper 20 de novembre és el dia internacional de la memòria trans i el proper 25 de novembre es celebra el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, és per aquest motiu que, el Consell Comarcal se suma a les reivindicacions que clamen ambdós dies internacionals: la igualtat entre persones independentment de la seva Identitat de gènere i la fi de qualsevol tipus de violència per aquest motiu.

Des del SIAD –Servei d’Informació i Atenció a les Dones- amb la col·laboració de l’Oficina Jove, s’ha organitzat  “Novembre. Mes de les sexualitats i les relacions sanes” per treballar per aquest objectiu.

Aquest és el segon any que s’engega “Novembre, mes de les sexualitats i les relacions sanes” per donar una mirada en positiu, educadora i sensibilitzadora que promogui canvis en la manera d’entendre la sexualitat i les relacions i pugui incidir en les seves violències.

Durant el mes de novembre s’han programat conta contes amb temàtica d’igualtat a grups d’Infantil, Tallers sobre bon tracte a grups de Primària i tallers sobre sexualitat i relacions sanes a tots els cursos dels instituts. Així mateix, entre altres propostes, s’han programat dues xerrades dirigides a professorat, mares i pares sobre com abordar la sexualitat a la pubertat i adolescència.

Aquest any, la pandèmia del COVID 19, obliga a limitar la presencialitat als grups estables d’escoles i instituts i a realitzar les xerrades telemàtiques.

Formulari d'inscripcions a activitats

S’està carregant…

Manifest 25N

#25Nsobira

Omplim les xarxes d’imatges, vídeos, pensaments sobre aquest “Novembre de sexualitats i relacions sanes” amb l’etiqueta #25NSobira