CAMPANYA 2022

respectam.pallarssobira.cat

Activitats 2022

Formació violències sexuals i punts liles

NO VOLEM VIOLÈNCIES SEXUALS A LES NOSTRES FESTES!

El dies 17/18 de juny, es va realitzar la formació “Violències sexuals i punts liles a les festes del Pallars Sobirà”, impartit per l’associació GR-Feminista. Aquesta formació de dos hores dirigida a comissions de festes, regidories i personal de l’administració responsable de les festes, tenia per objectiu donar les eines i estratègies per tal de sensibilitzar, detectar i intervenir davant la violència sexual a les festes majors.

Es compta, a més, amb el suport d’un punt lila a la majoria de municipis de la comarca del Pallars Sobirà, a càrrec de la mateixa associació.

Aquestes activitats estan finançades amb els fons del Pacte d’Estat contra la violència de gènere, i de les quals participen els ajuntaments de la comarca del Pallars Sobirà amb la coordinació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Punts liles

Aquest estiu vine a conèixer el punt lila! Hi trobaràs informació, dinàmiques, suport i molt més a càrrec de l’entitat GR-Feminista.

Calendari 2022 contra la violència masclista "tots els dies de l'any"

Demana’l al teu ajuntament o al Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Adhesius "Diem prou" adaptats a cada municipi
Demana’l al teu ajuntament o als punts liles de la comarca.

Descarrega el manifest de la Campanya

I llegeix-lo a la teva Festa Major o Acte! Si vols el pots descarregar en mp3

Vols gots per a la teva Festa?

Tenim gots reutilitzables de la campanya mida gran i ample que pots demanar a la deixalleria. Recorda que s’han de tornar nets.

Fem difusió a les xarxes #NomesSiesSi

Col·laboreu a donar difusió a la campanya, amb fotos i missatges a Instagram, facebook, Twitter amb l’etiqueta #NomesSiesSi

Registreu els casos que hagueu detectat a la vostra festa

Descarregueu i imprimiu el full de registre (en format XLS o PDF) abans de la festa, anoteu els incidents al full i envieu una foto o el document per email a arubio@pallarssobira.cat

Consulta anteriors campanyes

La vostra col·laboració és imprescindible!

Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes!

Aquesta iniciativa esta impulsada per tots els Ajuntaments del Pallars Sobirà amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere amb la coordinació tècnica del SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones) i el suport de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà i el suport de comissions de festes i altres entitats de la comarca.

Posa’t en contacte amb nosaltres i adheriu-vos-hi!  siad@pallarssobira.cat // 973620107