CAMPANYA 2022

respectam.pallarssobira.cat

Activitats 2022

No volem violències sexuals a les nostres festes!

El proper 17/18 de juny, tindrà lloc la formació “Violències sexuals i punts liles a les festes del Pallars Sobirà”, impartit per l’associació GR-Feminista. Aquesta formació de dos hores dirigida a comissions de festes, regidories i personal de l’administració responsable de les festes, donarà les eines i estratègies per tal de sensibilitzar, detectar i intervenir davant la violència sexual a les festes majors.

Comptarem, a més, amb el suport d’un punt lila a la majoria de municipis de la comarca del Pallars Sobirà, a càrrec de la mateixa associació.

Aquestes activitats estan finançades amb els fons del Pacte d’Estat contra la violència de gènere, i de les quals participen els ajuntaments de la comarca del Pallars Sobirà amb la coordinació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Descarrega el manifest de la Campanya

I llegeix-lo a la teva Festa Major o Acte! Si vols el pots descarregar en mp3

Vols gots per a la teva Festa?

Tenim gots reutilitzables de la campanya mida gran i ample que pots demanar a la deixalleria. Recorda que s’han de tornar nets.

Fem difusió a les xarxes #NomesSiesSi

Col·laboreu a donar difusió a la campanya, amb fotos i missatges a Instagram, facebook, Twitter amb l’etiqueta #NomesSiesSi

Registreu els casos que hagueu detectat a la vostra festa

Descarregueu i imprimiu el full de registre (en format XLS o PDF) abans de la festa, anoteu els incidents al full i envieu una foto o el document per email a arubio@pallarssobira.cat

Consulta anteriors campanyes

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

La vostra col·laboració és imprescindible!

Feu que les vostres Festes Majors siguin també lliures de violències masclistes!

Aquesta iniciativa esta impulsada per tots els Ajuntaments del Pallars Sobirà amb el fons del pacte d’Estat contra la violència de gènere amb la coordinació tècnica del SIAD (Servei d’Atenció i Informació a les Dones) i l’Oficina Jove del Pallars Sobirà i el suport de comissions de festes i altres entitats de la comarca.

Posa’t en contacte amb natres i adheriu-vos-hi! oficinajove@pallarssobira.cat / 638 723 950 / 973 620 999